Ангел пак спасен от полицаи

 

Органите на реда му помогнаха да се прибере от чуастие

 

 

Младият и талантлив Ангел, който се радва на още по-голям интерес от страна на попфолк феновете след издаването на дебютния си албум, често пътува на участия в различни краища на страната. Но с идването на зимния сезон започнаха и несполуките му на пътя. На осми декември изпълнителят на „Ара мюзик” беше поел два ангажимента – концерт на радио „Веселина” по случай откриването на нова честота в град Сандански и студентски купон в Банско. Слава Богу и за радост на организаторите, стигнал навреме и за двете мероприятия, за разлика от други свои колеги, но закъсал вчера, когато понечил да се връща към София.

 

 

Планинският град бил покрит с 20-сантиметрова снежна покривка, температурите сутринта били минусови, настъпът на колата на Ангел замръзнал, акумулаторът паднал и певецът се оказал в безизходица. На помощ му се притекли местни полицаи, единият от които дори занесъл акумулатора в къщата на дядо му, за да се зареди. Макар символично, певецът им се отблагодарил, като им подарил новия си диск, разбира се с автограф.

 

 

Чети и: Класическо черно с Anne Hathaway

 

 

Това е вторият случай, в който органите на реда помагат на Ангел при несполуките му на пътя. Миналата зима, отивайки на участие в Бургас при засилен нощен трафик друга кола направила рискован опит да го изпревари и, за да я пусне, синеокият чаровник замалко да се блъсне в ТИР. Той маневрира, но влиза в пътния банкет и нацепва една от гумите на мерцедеса си. Тогава отново служители на пътна полиция му помагат за смяната на гумата.

 

 

“И двата пъти се оказа малкият дявол, за което благодаря на Господ! Старая се да бъда внимателен, особено зимно време, но понякога не всичко зависи от мен”, коментира инцидентите Ангел.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle