Връчиха "БГ модна икона 2012"

Снимки: Божидар и Антон Маркови

 

Лили Иванова и Александра Раева не присъстваха на церемонията

 

 

На официална церемония във „Витоша” Парк Хотел на 12.12.1912 г. в 12.00 часа най-елегантните българи за 2012 г. –  Орлин Павлов, Анелия и д-р Ангел Енчев –  получиха високия приз “БГ Модна икона”. Те победиха в  класацията на „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков. Наградените бяха избрани с гласовете на читателите на списанието и на редакционния му екип, както и от експертна комисия от 40 водещи фешън и лайфстайл журналисти. Основните критерии за избор на най-елегантните българи бяха изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех.

 

 

Орлин Павлов, който спечели гласовете, както на експертната медийна комисия, така и в онлайн гласуването, получи своята награда лично от Грег Банис – гласът на легендарната диско банда Hot Chocolate и от носителката на приза „БГ Модна икона” за 2010-та година Валентина Войкова. Най-елегантната дама в категорията онлайн гласуване – Анелия, бе наградена от проф. Любомир Стойков и топ гримьора Кирил Чалъков. Редакционната награда на списанието бе връчена на д-р Ангел Енчев от актрисата и модел Станимира Колева и носителката на приза БГ Модна икона за 2011 – Жени Калканджиева.

 

 

Носители на приза БГ Модна икона 2012 са още Лили Иванова и Александра Раева, които бяха възпрепятствани да присъстват на церемонията. Официалното благодарствено писмо на Лили Иванова до проф. Стойков прочете водещата на събитието Елен Колева.

 

 

Чети и: Мagic FM се мести в Сердика Център

 

 

Освен  сертификат с високия приз „БГ Модна Икона 2012”, всички победители в конкурса получиха пластика, изработена и предоставена за церемонията лично от най-добрия български бижутер – Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновият лист – с образите на едни от най-прочутите дизайнери и модни икони.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle