Алисия помага на деца с аутизъм

 

Певицата подари своя рокля за благотоворителен търг

 

 

Алисия е известна със своята чувствителност и добро сърце. Тя подкрепя редица хуманни каузи и дори инициира много от тях.

 

 

Такъв е случаят и със станалия вече традиционен благотворителен търг на Дарик радио, организиран от “Ники Кънчев Шоу” “Спортно Шоу Гонг” и сайта Gong.bg, в който певицата сама пожела да се включи. Тази година събраната  от него сума ще отиде за фонда за терапии за деца аутисти и за подпомагане каузата на Фондация за нашите деца. Нещастията на най-малките представители на обществото са тема, от която изпълнителката на хита “На кръгъл час” се вълнува много и винаги показва съпричастие.

 

 

 

 

За търга Алисия дари своя рокля, която беше облякла на 15-ия рожден ден на музикалната компания, с която работи от началото на успешната си кариера – “Ара мюзик”. Появявайки се на партито с уникалния бял тоалет, звездата обра овациите на фенове, журналисти и модни специалисти. Сега той може да бъде притежание на някой друг, като средствата от продажбата му ще отидат за нещо, което наистина си струва.

 

 

Наддаванията ще се състоят на 20.12.2012 г. на живо в ефира на Дарик радио от 13 до 17 часа.

 

 

Чети и: Яненка Люцканова празнува рожден ден с Psy

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle