Благотворителен базар на "Искам бебе" подкрепя две каузи

 

„Ангелската ЧУДОтворителница” ще набира средства в помощ на двойки с репродуктивни проблеми и недоносените бебета в България

 

 

На 22-ри декември (събота), от 10.00 до 18.00 часа в The Mall на бул. Цариградско шосе No 115, ще се проведе станалият вече традиционен коледен базар на фондация „Искам бебе” – „Ангелска ЧУДОтворителница”. Създаден съвместно с фондация „Нашите недоносени деца”, тази година благотворителният базар ще подкрепи каузите на двете неправителствени организации.

 

 

 

 

Повече от 15 щанда и над 30 автори и доброволци на фондация „Искам бебе” ще посрещнат посетителите с домашно приготвени коледни сладкиши и ръчно изработени предмети - играчки, аксесоари, бижута, квилинг картички, гоблени, плетива, картини, декорации за елха, детски бандани, дори дрешки и аксесоари за домашни любимци.

 

 

 

 

За коледното настроение на празничния 22-ри декември ще се погрижат приятелите на фондация „Искам бебе” – дуетът Червено и черно, а незабравимата емоция и топлата атмосфера на благотворителния базар ще бъдат запечатани в уникалните снимки на "говорещата с бебета" фотографка Калина Арсова. Водещите на „Тройка на разсъмване” по радио Витоша ще са част от гостите на благотворителния базар.       

 

 

 

 

Повече информация за участниците в базара можетe да видите тук: http://premature-bg.com/angelska-chudotvoritelnica.html и https://www.facebook.com/events/450853604975514/

 

 

Чети и: Sin City отваря нов клуб на Коледа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle