Magic Remote вече с нов дизайн

 

Ново потребителско усещане при гледането на LG Cinema 3D Smart TV телевизори

 

 

LG Electronics (LG) обяви изцяло нов дизайн на популярното дистанционно управление Magic Remote за линия Cinema 3D Smart TV телевизори. Анонсът за новия модел дойде точно преди Конгреса за потребителска електроника (Consumer Electronic Show – CES) в Лас Вегас. Новата версия на Magic Remote притежава по-големи възможности за разпознаване на звука, които правят изпълнението на команди лесно, естествено и интерактивно. Новият модел продължава да използва четири опции за контрол – гласов,  чрез жестове, посочване и завъртане – които го му дават възможност за пълно управление на телевизорите.

 

 

“LG предоставят иновативни решения за домашно забавление и Magic Remote е крайъгълен камък в изживяването от гледането на телевизори Cinema 3D Smart TV “, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Entertainment Company. „В най-новата версия са подобрени всички налични характеристики. Дистанционното управление може да се похвали с точно разпоз-наване на командите и жестовете и прецизност при завъртането и насочването.“

 

 

Усъвършенстваната технология за контрол на гласа прави подаването на вербални команди за телевизора лесно и ефективно. Софтуерът за езиково разпознаване New Natural Language Recognition превръща гласовите команди в нормална реч и позволява на потребителя да говори по-непринудено. Вече не се появява неприятна пауза между издаването на командата и показването на картината. Достатъчно е потребителите да кажат само „Покажи ми видеото на Gangnam Style“ и новото Magic Remote ще разбере.

 

 

Новото дистанционно на LG е сърцето на идеята за театър у дома и универсално решение за контрол, което предоставя максимално удобство на потребителя. Всички устройства от Smart телевизори, set-top кутии, тонколони и Blu-ray плейъри могат да бъдат ефективно управлявани само с Magic Remote от всекидневната.

 

 

С функцията за насочване Magic Remote на LG се превръща в продължение на човешкото тяло, като го прави идеалния контролер на видео игри. Контролът за насочване е подходящ за скролване на уеб страници или увеличаване и намаляване на изображенията с помощта на приложения като Google Maps. Посредством специфични жестове с дистанционното потребителите могат бързо да достигнат до често използвани менюта или да изпълняват важни функции, като спестяват цен-но време. Например зрител може да включи телевизионен канал само чрез изпис-ване на номера във въздуха.  

 

 

Чети и: Благотворителен базар на "Искам бебе" подкрепя две каузи

 

 

Magic Remote идва в комплект с два високо функционални модела – единият е ви-сококачественият Cinema 3D Smart TV , а другият – традиционният Cinema 3D Smart TV. Първокласният Magic Remote има черно осветени LED бутони за лесно опериране в тъмното и по-спортен дизайн за по-лесно управление. Често използваните бутони са позиционирани на удобно място и създават по-естествено и приятно потребителско изживяване.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle