LG представя нови модели с Google TV

 

LG Smart Google TV улесняват достъпа до съдържание и доставят по-богато потребителско изживяване

 

 

LG Electronics ще представи разширеното портфолио телевизори Google TV на CES 2013 в Лас Вегас. Новите модели на компанията GA7900 и GA6400 осигуряват забележително изживяване в различни големини на екрана.

 

 

Комбинацията от последната платформа на Google и най-новото дистанционно управление LG Magic Remote Qwerty обогатява функциите Voice Search и PrimeTimе. Обновената версия на Smart Home предлага удобен и структуриран достъп до VoD, YouTube и други приложения и улеснява достъпа до богатата ко-лекция от съдържание в LG Google TV. Моделите съчетават атрактивния дизайн CINEMA SCREEN на LG с гладка и елегантна форма.

 

 

„LG цели да предложи разнообразни модели за постигане на уникално потреби-телско изживяване и новата гама Smart TV с Google TV прави точно това,“ каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Enter-tainment Company. „Телевизорите предоставят съчетават най-новата Google TV платформа с доказаната Smart TV технология на LG. Резултатът е цялостна сис-тема, иновативна и лесна за употреба.“

 

 

 

Платформата се управлява лесно и интуитивно, което напомня лекотата на управление на предходните модели телевизори на компанията. Новата Smart Home функция предлага различни типове „карти“, които служат като папки за приложения и друг вид съдържание. Новата карта My Interest показва полезна информация, включително времето в реални условия и избрани според интересите на потребителите новини.

 

 

Интерфейсът се навигира с помощта на дистанционното управление Magic Remote Qwerty, което комбинира клавиатура с контрол чрез насочване и кликване. Функцията за разпознаване на езика, включена в обновената версия на дистанци-онното, се съчетава с търсачката на Google. Възможностите за управление с гла-сова команда увеличават ефективността на функцията PrimeTime и позволяват с лекота да се преглеждат повече от 100 000 налични филми и телевизионни сериа-ли на LG Google TV.

 

 

Двуядреният процесор на LG Smart TV улеснява навигирането през менюто, бър-зото сърфиране през интернет и гладка картина. Допълнителната изчислителна мощ позволява на процесора TruPicture XD да обработва образите бързо и точно, като пресъздава по-богати цветове, по-дълбок контраст и цялостна по-ярка карти-на.

 

 

Моделът стъпва на елегантния дизайн на LG CINEMA SCREEN. Благодаряние на него се намалява ширината на рамката и се създава усещане за безграничен дисп-лей. Заедно с уникалния изправен дизайн на LG Google TV телевизорът се вписва отлично във всяка стая.

 

 

Чети и: Нова година със стил и малък бюджет

 

 

Телевизорът на LG Smart TV с Google TV предлага възможност за свързване с редица безжични устройства. С най-новото приложение на YouTube за Android, смартфоните и таблетите могат автоматично да се свързват с Google TV чрез домашната мрежа посредством Wi-Fi. По този начин се улеснява изпращането на видео от външни устройства към телевизора.

 

 

За геймърите LG Google TV предлага предварително инсталирано приложение OnLive®  което трансформира телевизора в платформа за игри без нужда от конзола. Чрез него любителите на гейминга получават достъп до стотици висококачес-твени видео игри през облака. Освен CINEMA 3D TV функционалност LG Google TV притежава технологията FPR, за невероятен  3D ефект без разсейващо трептене.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle