Джорджия Джагър представя колекцията Rock’N’Roll Mansion

 

Красавицата засне кампанията за H&M

 

 

Моделът Джорджия Мей Джагър представя Rock’N’Roll Mansion at H&M този февруари. Дъщеря на Мик Джагър и Джери Хол олицетворява съчетанието от музика и мода.

 

 

Точно това откриваме и в колекцията – бяло рокерско яке с капси и джинси в преливащи цветове, съчетани с жакет от букле и права къса рокля с колан. „Обожавам тази рокля”, споделя Джорджия. „Моделът е толкова универсален и изпълнен с модерния дух на рокендрола.”

 

 

Джорджия засне кампанията в луксозно рокаджийско имение, заобиколена от китари, барабани и мотори. „Мисля, че музиката влияе на модата и това винаги е било така, при всички поколения”- казва Джордия. „Музиката създава определено настроение и кара хората да се обличат според него. Мисля, че двете неща са силно свързани.”

 

 

Чети и: Гъмзата излиза в творческа почивка

 

 

Личният стил на Джорджия отразява този микс в колекцията. „Не мисля, че имам определен всекидневен стил”, допълни тя. „Обличам това, което ме кара да се чувствам добре. Един ден може да са прилепнали джинси, друг път – рокля и ботуши.” Джорджия, която става на 21 години този месец, се е посветила на модната си кариера. „Наистина ми харесва това, което правя в момента”, казва тя. „Все още съм твърде млада, така че ми е трудно да си представя какво бих правила след 10 години. Обичам фотографията и би било страхотно в бъдеще да се занимавам с това.”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle