Безплатна грижа за зрението

 

Повече от половината българи имат проблеми с очите и се нуждаят от очила

 

 

Представете си как бихте се справяли във съвременния свят без да виждате добре. Не отлагайте грижите за зрението си! Направете си безплатен преглед в Сити Център София до 28 февруари.

 

 

Очите… за тях е изписано толкова много. Най-популярното твърдение може би е, че те отразяват душата. Понякога, обаче, съвсем забравяме да се погрижим за очите си. Гримът, продължителното взиране в монитора; четенето на лампа или докато пътувате в градския транспорт; гледането на телевизия, полуизлегнати на удобния диван у дома са все неща, които могат сериозно да окажат неприятно влияние върху зрението.

 

 

Притеснителен е фактът, че повече от половината българи имат проблеми с очите и се нуждаят от очила.

 

 

При такава масовост решението е превенция и профилактика. При очни проблеми трябва да се мисли за риска и от по-сериозни болести като глаукома, катаракта, макулна дегенерация – водещи причини за слепота при възрастните. Както и други очни болести, които могат сериозно да усложнят живота, ако не се диагностицират навреме.

 

 

Рискова възрастова граница за очни проблеми  най-често е между 45 и 60 г., а хората в тази възраст трябва да се преглеждат профилактично веднъж на две години.

 

 

Прегледите са много важни и за децата

 

 

Препоръчителният цикъл е до третия месец след раждането, когато навърши три години и преди да тръгне на училище. Не пренебрегвайте симптоми като парене, сълзене, сърбеж, главоболие, неясно виждане. Това са все сигнали, че нещо с очите ви не е наред. Често пъти сериозните последствия могат да бъдат овладени, но от ключово значение е да се консултирате със специалист веднага.

 

 

 

 

City Center Sofia и оптики Grand Optics и Joy Optics инициират кампания за безплатен очен преглед. Като реверанс към клиентите си дават и 20% отстъпка при закупуване на диоптрични очила.

 

 

Безплатната консултация в мола включва:

 

 

- компютърен тест на зрението;

 

- изследване на зрителната острота от специалист-офталмолог;

 

- изписване на рецепта за очила, ако са нужни;

 

- препоръки за последващ подробен преглед, когато това се налага.

 

 

За да се възползвате от преференцията, потърсете флаера в оптики Grand Optics или Joy Optics, намиращи се в City Center Sofia.

 

 

За всеки, за когото се установи необходимост от диоптрични очила, оптиките предлагат голям избор на модели, гъвкави ценови предложения и най-важното – високо качество.

 

 

Кампанията ще продължи до 28 февруари 2013 г. включително.

 

 

Чети и: Осъзнатостта преодолява тревожността и стреса

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle