Пролетните тенденции на H&M

 

Жените ще изглеждат бохемски, а мъжете дръзки

 

 

Новият сезон е един от най-вълнуващите периоди за модата и тази пролет. H&M предлага бохемски стил в спортен вариант за жените, а за мъжете – дръзки принтове и цветове. Тук дизайнерите представят техния професионален избор от определени ключови за сезона модели.

 

 

Жени

 

 

„Наистина харесвам новата бохемска линия на H&M”- казва Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер в H&M. „Отново носи свеж дух, благодарение на по-спортните модели, избелелите цветове и новите начини на декориране.”

 

- Капитонирано спортно яке: „Перфектният модел за началото на сезона. Якето е ключова тенденция с неговия спортен силует, омекотен от подплатата и щампите.”

 

- Сако със свободeн силует: „Това е един от онези модели, които нямам търпение да започна да нося. Знам, че ще разчитам на неговия лек силует през целия сезон!”

 

 

 

 

- Пола с ресни: „Полата е истинска експлозия от цветове и настроение с нейните ресни на пластове. Изглежда страхотно в съчетание с по-стандартни модели, като така взима най-доброто и от двата типа дрехи.”

 

- Широки червени панталони: „Забележително е как нещо толкова модерно може да носи едновременно и бохемско усещане. Това се дължи на свободния начин, по който падат тези задължителни за сезона панталони.”

 

- Каубойски боти: „Тези боти придават модерно усещане на бохемския стил. Изглеждат изумително, особено в съчетание с чанта с ресни.”

 

 

 

Мъже

 

 

„Много е вълнуващо, че мъжете днес носят повече принтове и цветове” –  казва Андреас Лоуенстам, главен дизайнер на мъжка мода в H&M – „И са достатъчно уверени да изпробват нещо ново от H&M, за да намерят своя собствен стил.”

 

- Нови сака: „Този сезон при саката има много иновации по отношение на цвета, щампата, кройката и материята. Харесва ми, че има толкова много живот в тази традиционна дреха.”

 

- Къси панталони: „Късите панталони изглеждат по-добре от всякога, когато са изработени по мярка. А скъсената им дължина наистина задава „квадратния” спортен силует на сезона.”

 

- Панталони с графични щампи: „Тази нова увереност в мъжкото облекло дава толкова много нови възможности, като тези изумителни панталони с графични щампи. Носете ги с риза и сако, или с любимата ви тениска.”

 

 

 

- Практично сако: „Саката с практичен, функционален модел се завърнаха в модата с голяма сила. Детайлите са важни, като например големите джобове и еполетите на раменете. Това е изключително удобен модел, подходящ за различни комбинации.”

 

- Бейзболни шапки: „Впечатляващо е как един аксесоар може да променя толкова много. Да носиш бейзболна шапка с елегантни дрехи, изработени по мярка показва, че разбираш как функцонира модата през 21-ви век.”

 

 

Чети и: Леденият хотел отвори врати

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle