Vintage Night ни връща в 40-те години

 

Форма на протест срещу скуката

 

 

Точки карета и освежаваща доза суинг можете да очаквате от предстоящото незабравимо парти с участието на The Smugglers Collective, Lindy Hop, Daredevil и Vintage Sofia. За голямото избухване, наречено Vintage Night е набелязана датата 31 януари (четвъртък) от 22:00 часа в добре познатия ни клуб Ginger.

 

 

В края на най-скучния и сив месец, екипът на Daredevil и Ginger ни предизвикват да се пренесем в една по-цветна и по-романтична епоха. Ще се върнем назад във времето през 40-те години на миналия век, тъй като креативните организатори на ретро купона ще заложат предимно на точките, каретата и суинга. Vintage Night е култовото парти, с което ще събудим отново клубния живот в нощна София след кратката почивка.

 

 

Замесени са The Smugglers Collective, които ще ни разгорещят с най-доброто от Swing-а, Rock’ n Roll-а и Electro-swing-а. А заедно с професионалистите от школата по танци Lindy Hop, ще се раздвижим в ритъма на музиката от миналото.

 

 

Да развихрeте въображението си и да се забавлявайте! Всичко на точки, черешки и карета e с предимство, а червеното червило за дамите е задължително. За последните щрихи на визията ви, ще се погрижат момичетата от Vintage Sofia.

 

 

Нека да разчупим скучния януари и да разнообразим сивия четвъртък като се заредим с хубави емоции!

 

 

Заповядайте на Vintage Night в Ginger на 31.01.2013 от 22:00 часа!

 

 

Чети и: Чистим България на 20 април

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle