Ванеса Паради е лице на пролетната колекция Conscious

 

Kолекцията ще e в магазините на H&M по целия свят и онлайн от 25 март

 

 

Ванеса Паради е лице на колекцията Conscious тази пролет и представя модели от кампанията, които са едновременно модерни и екологично устойчиви. Всичко това е част от постоянната ангажираност на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата, доказващата че качествените дрехи могат да бъдат правени от устойчиви материали.

 

 

Актрисата и певица носи различни модели от колекцията, сред които и жълта лятна рокля с волани и удобно яке с цип и орнаменти, съчетано с панталон на флорални щампи. Моделите са част от колекция, изпълнена с пролетен оптимизъм, романтичен стил, представен от дълга до земята рокля, наред със спортни силуети, като при късия гащеризон и рокля с тропически принт. Колекцията включва и аксесоари – например сандали на ток с каишка на глезена, а материалите, от които е направена, са изцяло устойчиви – органичен памук, рециклиран полиестер и Тенсел.

 

 

Пълната дамска колекция ще бъде налична в магазините на H&M по целия свят и онлайн от 25 март, заедно с колекцията Conscious за мъже – сака, памучни панталони тип Chinos, ризи с етно щампи и къси панталони, както и модели с весели щампи за деца и бебета.

 

 

Ванеса Паради споделя: „Харесва ми да съм част от нещо като колекцията Conscious на H&M. Винтидж дрехите заемат голяма част от гардероба ми. Обичам този стил и това, че е добър за природата, затова предпочитам да нося и използвам отново стари дрехи.”

 

 

Едновременно с колекцията ще бъде представена и инициативата Conscious за събиране на дрехи в магазините на H&M. Клиентите навсякъде по света ще могат да носят в избрани магазини ненужните си дрехи, независимо от марката им, и срещу всяка торба ще получават H&M ваучер, като всеки клиент може да носи най-много по две торби на ден. H&M е първият моден бранд, който насърчава връщането на дрехи в такъв размер в усилието си да намали количеството текстил, което отива на сметищата.

 

 

Чети и: Vintage Night ни връща в 40-те години

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle