Испанската кухня - традиция и авангард

Кулинарно ателие в Институт Сервантес
За да опознаеш културата на една страна, трябва да опиташ нейната кухня. Кулинарното ателие „Испанска кухня-традиция и авангард” има за цел да запознае с кулинарните традиции на Испания посредством четири примерни менюта, включващи типични за испанската кухня рецепти.
Ще се пренесете в различни райони на Испания и ще опознаете характерни за тях продукти, ще се научите да приготвяте не само ястия, които се радват на вековна история, но и иновативни рецепти, които са истинска революция в кулинарията. Всичко това ще бъде гарнирано с музика и допълнителни видео материали, които още повече ще обогатят впечатленията ви от Испания и ще допълнят познанията ви за испанската култура като цяло.
Курсът ще се води на български език. Oт 28-ми януари до 19 февруари в две групи (максимум 10 човека всяка).
Понеделник – от 12.00 до 14.30 ч.
Вторник – от 18.00- до 20.30 ч.
Мястото е Институт Сервантес-София, ул. „Съборна” 1.
Записването е до запълване на групите, а цената 130 лева.
Чети и: Ванеса Паради е лице на пролетната колекция Conscious
Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:
Браво! Написано е с чуство и с усет на познавач! http://borman.biz/?page_id=36
Браво!