31 причини Кейт Мидълтън да очаква най-хубавата си година

 

Какво ще съдържа бр.53 / 24.01.2013г

 

 

В 12 специални страници HELLO! България ви предлага отговорите на едни от най-любопитните въпроси, свързани с бременността на херцогинята на Кеймбридж и раждането на бъдещия британски престолонаследник. От ексклузивните снимки от бебешкия албум на Кейт до най-красивите моменти в очакване на първото й дете през юли тази година.

 

Катрин беше кротко бебе – винаги беше доволна и никога нямаше проблеми“, спомня си за настоящата херцогиня семейната приятелка, предоставила бебешките снимките на Кейт.

 

 

Само Hello!България разкрива:

 

 

Ще напусне ли Уилям работата си като пилот, къде ще живее младото семейство след раждането на детето, кои ще бъдат кръстниците на детето, кой ще помага в грижите за него и още ключови факти около най-дългоочакваното събитие на 2013 – единствено в HELLO! България.

 

 

И още:

 

Ексклузивно от рокендрол сватбата на 2012: Рони Уд от Rolling Stones и любимата му Сали Хъмфрис, си казаха „Да” пред зоркия поглед на звездните си кумове – Род Стюарт и Пол Макартни. Каква е историята на булчинската рокля на младоженката, какво беше „нещото назаем”, колко гости събраха и как завърши вечерта за семейството – в новия брой на HELLO! България.

 

 

И още:

 

За внуците си, Елвис и Холивуд разказва Присила Пресли, която, след като е отгледала децата си, днес се е отдала на това да опознава себе си.

 

„О, Холивуд е само това – как изглеждаш. Там не можеш да остарееш – равносилно е на престъпление или грях. Във Великобритания не е така – важно е какъв човек си.”

 

Наследството на Краля, кога Присила чува гласа му и какъв дядо би бил Елвис – единствено в HELLO! България!

 

 

И още:

 

 

Единствено в HELLO! България:

 

- Каква е тайната рецепта на фамилия Лафазанови да спасяват със смях?

 

- Какви изненади поднесе „Златен Глобус” 2013?

 

- Кои са най-истинските поводи за усмивка на Атанас Месечков и Виолета Марковска?

 

 

Чети и: Shakira и Piqué станаха родители

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle