DJ Diass е най-добрият млад DJ за 2012

 

Престижната класация се проведе за трети път

 

 

Цялата DJ лига на България  се събра снощи (23 януари) в столичния клуб „Брилянтин“ за церемонията по връчването на годишните награди в гилдията – Best OF DJ and  BEST OF CLUB Awards BULGARIA.

 

 

Престижната класация се проведе за трети път и в нея гласуваха над 20 000 души. Една от най-оспорваните и най-ценни награди беше в категорията Нов DJ – все пак това е отличие, което може да се спечели само веднъж в кариерата. DJ Diass е №1 сред новите ди джеи у нас – това е категоричното  мнение на почитателите на електронната музика. Младият талант цяла година впечатляваше клубната аудитория с парчетата от първия си самостоятелен албум Party Beach и с перфектни миксове и саунд. Diass пристигна на партито в компанията на сценичната си партньорка Donna (ослепителна в  червената си рокля), сексапилната Георгия Рачева, която впечатли аудиторията на DJ лигата с провокативната си визия и най-добрият промоутър на балканите Йован от Македония.

 

 

В ролята на водещ на церемонията видяхме Дидо от Deep Zone. Тяхна пък стана статуетката за най-добра клубна песен  - I love my DJ, която се съревноваваше в тази категория с хита на DJ Diass и Donna - Waiting for the Sunrise. Призовете за най-добър DJ и най-добра DJane взеха DJ Mascota и Djane Koki.

 

 

За първи път тази година купите бяха произведени по модерна технология, позволяваща дистанционното им управление. DJ Diass разказа днес, че вече я е подредил в студиото си до двете си награди за клубен шампион от 2008 и 2010 година.

 

 

В момента DJ Diass работи върху втория си албум – Welcome To Bulgaria. Очертава се промоцията му на 30 март в Rainbow Plazza да се превърне в едно от най-значимите хаус събития за годината.

 

 

Чети и: 31 причини Кейт Мидълтън да очаква най-хубавата си година

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle