Хеликоптер за изписването на Джоанна

 

Летателното средство беше наето от фен

 

 

Както вече ви информирахме, изпълнителката на „Ара мюзик” Джоанна претърпя тежка операция за отстраняване на жлъчката точно на рождения си ден, който е на 11 януари. Две седмици по-късно певицата вече е значително по-добре и по външния ѝ вид човек не би могъл да познае, че е била в толкова тежко здравословно състояние. За това най-вероятно допринася и мъжкото внимание около нея.

 

 

След тежка раздяла с бившия си приятел, за чиято любовна история с физическо насилие тя се престраши едва наскоро да говори, Джоанна признава, че не знае дали все още е готова за нова връзка. Но господинът, който се бори за сърцето й в момента, е толкова настоятелен, мил и внимателен, че почти е отстранил всички колебания у красавицата.

 

 

Последният жест, с който джентълменът я изненадал, бил по повод изписването й от болницата. Само ден след това той й казал да се нагласи за излизане. Въпреки първоначалното й нежелание, тя все пак склонила да разнообрази малко. Само че вместо на заведение, джентълменът завел гласовитата блондинка на разходка с… хеликоптер. Той я закарал на летище Лесново, където ги чакал прекрасен Robinson в катранен цвят.

 

 

 

 

“За първи път в живота си се качвам на хеликоптер. Усещането е съвсем различно от пътуването със самолет. Чуваш информацията и командите от наземната служба, мястото до пилота се води на помощник-пилот, така че аз бях такава. Признавам, че ми е за сефте и такова отношение от представител на другия пол. По лошо стечение на обстоятелствата дълго време търпях неща, които нито една жена не заслужава. Но сега се чувствам истински желана и най-важното – съм много уважавана.

 

 

Чети и: DJ Diass е най-добрият млад DJ за 2012

 

 

Надявам се и след перипетиите по отношение на здравето ми, от тук нататък да ми върви по вода… и по-въздух. Започвам работа върху нов сингъл и вече обмислям идеята дали да не снимам тази черна перла в клипа към него”, сподели Джоанна, визирайки хеликоптера.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Lifestyle