Радиозвезда от 90-те се завръща в ефир

 

Водещ от легендарната през 90-те станция VOA - Europe гостува на Хоризонт

 

 

Ако младежките ви години са били в началото на 90-те, няма начин да не разпознаете гласа на Ерик Филипс, който от 1991 до края на 1996 звучеше в някои от по-големите градове на страната по хитовата станция навремето VOA-Europe .

 

 

Водещият ще бъде отново в ефир, този път в ролята на гост в предаването на програма „Хоризонт“  на Българското Национално Радио за най-горещите хитове от двете страни на Атлантика „Мюзик Пойнт“. В разговора си с Младен Петков във Вашингтон, 17 години след закриването на VOA – Europe  Ерик Филипс  си спомня за проекта на Гласа на Америка и за своите две гостувания в България.

 

 

 

 

По време на интервюто в шоуто, което се записва в Америка и обработва във Великобритания, става въпрос и за съвременните музикални поп станции. Тях Филипс определя като „блудкави и скучни“.  Какво липсва в музикалните плейлисти и ще успее ли радиото да пребори конкуренцията от големия брой музикални платформи?  Един откровен разговор с професионалист за състоянието на този вид медия сега и очакваните перспективи занапред.

 

 

Този петък, 01 февруари между 19 и 21 по Хоризонт.

 

 

Чети и: Justin Timberlake и Jay-Z на снимачната площадка

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle