700 гости на звездно парти

 

Hello!България отпразнува втория си рожден ден

 

 

За трети път Hello!България – събра приятели и партньори, за да отпразнува втория си рожден ден и да съобщи една голяма новина. Над 700 гости и приятели препълниха столичния Sofia Live Club на 31 януари, за да поздравят издателя арх. Любомир Станиславов и екипа на Hello!България. По червения килим минаха знаменитости от родния шоубизнес, политическия и културен елит.

 

 

Сред присъстващите на партито бяха актьорите Стефан Щерев, Албена Павлова и Атанас Сребрев, директорът на Сатиричен театър и глас на Hello!България – Калин Сърменов, композиторът Живко Петров, водещите Радост Драганова, Валентина Войкова, Нели Хаджийска и Димитър Павлов, писателката Людмила Филипова, Ирен Онтева, Сантра, Мариана Попова и Ханес, Рейчъл Роу, Деси Тенекеджиева, Гери Турийска, Дидо и Митко Кърнев от D2, Ангел и Моисей, Виктория Терзийска, Маги Вълчанова и много други.

 

 

 

 

Всяка от знаменитостите застана пред стената на славата на Hello!България за снимка с главния редактор на списанието Станислав Дочев. Той лично им подаряваше гривни, специално изработени за партито. Гостите бяха приветствани с чаша изискано френско шампанско. За перфектната парти атмосфера допринесоха и огромните мултимедийни сфери, проектиращи 3D анимации.

 

 

Издателят на сп. HELLO!България арх. Любомир Станисловов благодари на присъстващите и партньорите за подкрепата към списанието и обяви старта на новия сайт на изданието.

 

 

Чети и: Шарън Стоун и Мартин Мика - харомични в облекото

 

 

Станислав Дочев благодари на Калин Сърменов, който озвучи телевизионния рекламен спот на списанието и с това се превърна в официален глас на сп. Hello!България. Главният редактор обяви и „Корицата на 2012”, избрана след гласуване от читателите и феновете на фейсбук страницата на списанието. Корица на 2012 г. е примата на българската музика Лили Иванова от 39 бр., която е и първото официално отличие, присъдено от Hello!България. Станислав Дочев разкри, че оттук-нататък награждаването ще се превърне в традиция, като то ще бъде свързано с различни проекти.

 

 

Специален музикален поздрав към екипа на списание HELLO!България отправиха Любо Киров и Графа с песента „Заедно”. Музикалните поздравления продължиха и с изпълненията на AV (Вяра Атова) и Криста.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle