FEDE с нова официална колекция

Снимки: © Иван Коловос

 

Основните елементи се комбинират в различни сетове

 

 

FEDE fashion studio с дизайнер Вяра Георгиева засне фотосесия с най-новата официална колекция Пролет-лято 2013.

 

 

„Всички 25 тоалета са създадени в духа на едно ново небрежно-елегантно градско излъчване. Съчетани са модни нюанси от нюйоркския стрийт стил и италианската съвременна визия.” споделя дизайнерката Вяра Георгиева.

 

 

Основните елементи в колекцията – рокля, пола във всичките й разновидности и корсет се комбинират в различни сетове, даващи възможност за уникално послание на всеки тоалет. Корсетът е нестандартно облечен с фино трико и това го прави актуален и за вечерна визия, и в ежедневен контекст. При полите присъстват както класическите модели тип-пачка, така също прибраните и обемни поли, но без фусти. Роклята е с акцентирана талия и прибрана горна част, която подчертава бюста. Обединяващ елемент при роклите е присъствието на скрити джобове, придаващи комфорт и нестандартен елемент в иначе елегантната визия.

 

 

 

 

Кожено сако-яке в комбинация със копринен шал от колекцията на FEDE fashion studio за пролетта на 2013 влиза от ежедневния в официалния гардероб и небрежно-елегантно завършва визията на модерната градска принцеса.

 

 

В колекцията присъстват тюл, копринена тафта и черна фина дантела в комбинация с бежова основа. Силни цветни акценти от тревно зелено и наситено оранжево разнообразяват по-скоро ахроматичния облик на колекцията. Обединяващ детайл, който подчертава талията е черният ластичен колан, завързан на панделка. Панделката във всичките й разновидности и форми присъства като деликатен акцент в сетовете от колекцията. Видимите  външни шевове на плата, както и комфортните джобове придават по-градска и младежка визия на колекцията.

 

 

Чети и: Мистър България вдигна "Черна сватба"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle