Kwiat с иновативна линия очила

 

Българската марка отбелязва 10 години със специален модел с българското знаме

 

 

Музикалната икона Глория се завръща с нови професионални проекти, след като се отдаде на заслужена почивка през първите два месеца на годината. Сред многобройните ангажименти, свързани с появата на двете й нови песни „Убиваш на място” и „Пулс”, тя успя да заснеме и фотосесия с избрани модели от най-новата колекция Kwiat и специалната линия Kwiat Comfort.

 

 

 

 

Глория беше първата, която видя и пробва специалния модел (KS1315) очила с българското знаме. Лимитираната серия слънчеви очила с националния трибагреник е част от специалната линия –  символ на комфорта и се появява тъкмо за 3-март във връзка с отбелязването на десетата годишнина от създаването на българската марка очила.

 

 

 

 

 

Нови за основната колекция на Kwiat са слънчевите модели, на които могат да се монтират стъкла с диоптър. А вече и дамските модели са с поляризирани стъкла. За дизайна на очилата остава валидна ретро вълната, както в основната колекция така и в новата линия KWIAT Comfort. Ретро моделите са средно големи, а най-актуални са пилотната (бъбрек) форма, както и леко котешката за дамите. По отношение на цветовете освен класическите черно и бяло, са актуални – синьо, лилаво и бордо. Нова тенденция е напластяването на цветове в страничната външна част на рамката. Съотношението между металните и пластмасовите рамки в новата колекция е по равно.

 

 

 

 

За изработването на иновативната линия KWIAT Comfort в колекцията е използван швейцарският натурален материал TR 90 Natural, който според експерти и дизайнери е материалът на бъдещето, заради високотехнологичните си свойства. Очилата, изработени от него, са изключително здрави и в същото време с еластични, антиалергични и с 25% по-леки антибактериални рамки.

 

 

Самата Глория, която не веднъж е снимала фотосесии и видеоклипове с очилата на марката. Не е запренебрегване т.нар. „мемори ефект”, който позволява рамката винаги да се връща в първоначалното си положение, дори и след силно огъване или усукване.

 

 

По време на фотосесията Глория сподели, че за песента „Пулс”, която е в дъбстеп стил, тя е получила сериозна помощ от дъщеря си Симона. Именно заради нея и приятелите й тийнейджъри, които са представители на по-младата публика тя е решила да експериментира с този нов стил. Освен това феновете й са свикнали постоянно да им поднася изненади и самите те очакват нещо ново и различно.

 

 

Чети и: Тук е новата Miss Dior

 

 

Въпреки вдъхновението си от тинейджърите, които са бъдещето на България и желанието й да задоволява музикалния им вкус с нови модерни песни,  Глория работи усилено и по посока на  класическата българска фолклорна музика. Това я успокоява и й дава сили, както самата тя казва, освен че го прави с лекота и голяма любов. Затова в сборния фолкорен албум, който ще се появи през пролетта, тя планира да има и две-три нови фолклорни песни. Вдъхновението и от днешната младеж все пак няма да спре до тук, а изненадите тепърва предстоят.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle