Дими разкри причините за смъртта на дъщеря си

 

Биг Брадърът сподели причината за самоубиството на Деметра

 

 

В първото си и единственото телевизионно интервю за "На кафе” Дими от "Биг Брадър” разказа цялата истина за смъртта на малката си дъщеря Деметра. Тази сутрин пред Гала участникът в риалити формата отхвърли всички версии, лансирани в интернет пространството за вероятната причина за самоубийството на момичето.

 

 

Дими призна, че е избрал да гостува на предаването, за да изчисти паметта на детето си. Деметра се е самоубила заради изключително тежка  диагноза – неизлечима форма на рак. "Тя е интелигентно момиче и е прочела, каквото трябва, за това злокачествено заболяване. То е с 99% летален изход”, обясни Дими. Не е ясно кога 23-годишната Деметра е разбрала за болестта, защото не е споделила с никого. Баща й се е опитал да говори с личния й лекар, но той е отказал информация заради поверителност.

 

 

Дими предполага, че Деметра е разбрала за болестта малко преди да вземе решение да сложи край на живота си. Оставила е предсмъртно писмо, адресирано до най-близките й хора, в което освен че е поднесла нещата с присъщото й чувство за хумор, е написала и какво погребение иска.

 

 

Тя е пожелала кремация, а прахта да бъде разделена между майка й, баща й и сестра й. На 15 април ще бъдат готови резултатите от аутопсията, която трябва да потвърди лошата диагноза. След смъртта на малката си дъщеря, Дими е бил на консултация при нумероложката Цветанка Рангелова, която е казала, че смъртта на момичето е кодирана и това е щяло да се случи поради една или друга причина. 

 

 

Чети и: Пийте бира за дълъг живот

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle