Йоана Буковска показва близнаците Вера и Любомир

 

"Нищо, че са бебета близнаци с разлика от две минути - те са като две вселени"

 

 

Само пред HELLO!България известната актриса и съпругът й Иван показват двете си слънчица: Вера и Любомир. В специална фотосесия, пазена за любимия празник на красивата майка – 8 март, щастливите родители споделят радостта, която близнаците са внесли в живота им. Как се чувства Йоана в очакване на първия си истински ден на майката – само в HELLO!България.

 

 

"Нищо, че са бебета близнаци с разлика от две минути - те са като две вселени, всеки със свой темперамент и характер, с тотално различни изразни средства…", споделя Йоана Буковска.

 

 

HELLO! България разкрива още:

 

Как се е подготвяло семейството в голямото очакване, лесно ли са свикнали родителите с грижите за две деца, водят ли бебешки дневник и къде са хвърлили пъпчетата на Вера и Любомир.

 

 

В осмомартенския брой на HELLO!България Милена Златкова разкрива неподозираните дарби, които притежава. Как балансира успешната водеща между работа, деца и любим човек, как се развива благородната кауза, която тя подкрепя, и още много други интересни подробности – само в HELLO!България.

 

 

Валентина Войкова разказва пред HELLO!България за новото начало в живота си! Кои са причините за професионалните промени, предстоящи пред красивата водеща и журналистка, какви са родителските й вълнения и коя е голямата й страст – само в новия брой на HELLO!България.

 

 

"Каквото и да съм работила, е било с огромно желание и 100 % отдаденост, но винаги има нещо повече..."

 

 

Единствено в HELLO!България:

 

 

- Танцуващите с „Оскар” – най-запомнящите се моменти, тоалети и звездни двойки от 85-ата церемония

 

- На гости на DJ Мартен и очарователната му съпруга Джули

 

- Джейд Джагър в непринуден разговор за баща си, съпружеския живот и семейството

 

 

Чети и: Lacoste L!ve

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle