Искаш ли да си секси като Джош Дюамел?

 

Няколко правила за външния вид

 

 

Съчетанието между лошо момче и чаровник, кара много момичета тайно или открито да си мечтаят за Джош Дюамел. Но актьорът е щастливо женен за изпълнителката Фърги, от която даже чака бебе.

 

 

Ако анализираме външния вид на Дюамел, можем да открием лесно тайните на неговия имидж:

 

 

1. Ходи рарошен. Лекият безопрядък в косата е секси. Много късите прически не са подходящи, все пак трябва да има какво да разрошиш. Използвай стилизатора, който подхожда най-добре на косата ти. Добър ефект можеш да постигнеш както с пяна за коса, така и с гел.

 

 

2. Джош винаги ходи с тен, пък и има възможността да се радва на калифорнийското слънце. Лекият загар не лицето ще те направи по- секси. Лесно можеш да го получиш и в солариума ако не ти се занимава да събираш слънчеви лъчи по традиционния метод. Не забравяй грижата за кожата – използвай слънцезащитен крем с SPF фактор.

 

 

3. Тридневна брадичка. Добре е позабравиш за самобръсначката! Леко наболата брада е характерна за Дюамел. Това, че няма да се бръснеш не значи да оставиш косъмчетата да си растат на свобода. Стилизирай ги с тример, машинките за подстригване вършат страхотна работа в случая.

 

 

Другото, което помага на актьора да изглежда секси е спортният и спортно елегантният стил, който следва Джош. Дънки, тишърти и кецове трябва да имат място в твоя гардероб. Не пренебрегвай и ризките.

 

 

Чети и: Lacoste L!ve

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle