Рускиня полудяла по Ангел

 

Жената не искала да си тръгне без изпълнителя

 

 

Младата надежда на попфолка Ангел за втора поредна година замина за Испания, за да радва феновете си там. Предварителният му план включвал едно участие в Палма де Майорка и едно във Валенсия. Но след купона, който направил на 1 март в дискотека “La Bamba” в пристанищния град, нейните собственици просто не го пуснали да си тръгне, като изрично искали на женския празник да бъде подарък и да забавлява българките на острова, а и не само тях.

 

 

Наистина, на партито за Баба Марта сред посетителите преобладавали наши емигранти. Имало и местни, но най-големият фурор бил предизвикан от... рускиня. Тя толкова харесала изпълнителя на “Ара мюзик”, че след като изпила неприлично количество алкохол, всичките й задръжки паднали и започнала да го дърпа да си ходят заедно. И това, докато музикалната програма още била в разгара си. Наложило се охраната да се намеси, за да може Ангел да пее спокойно.

 

 

Чети и: Искаш ли да си секси като Джош Дюамел?

 

 

„Да, случаят беше леко неприятен, стигна се до грозни сцени, след като дамата налетя на бой дори на гардовете, но алкохолът не прощава на никого. Все пак се радвам, че имам толкова почитателки в Испания и то от различни националности. Специално за всички тях оставам и на 8-ми март в Палма. На 9-ти ще ми е малко напрегнато и щом кацна във Валенсия, веднага трябва да се отправя към бар-ресторант „Карандила”, но пък след това ще си почина. Оставил съм си няколко дни да разгледам града, който е трети по големина след Мадрид и Барселона”, коментира синеокият чаровник Ангел.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle