Джена разпуска с Чайковски

 

Изпълнителката споделя, че пианото е голямата ѝ любов

 

 

Джена, която в последните две години взима приза "Песен на годината", работи по нов проект. Във "ВИП зона" по радио "Веселина" поп-фолк звездата обясни, че до няколко седмици ще приключи записите на динамично парче с леко драматичен текст – тенденция, която много се харесвала в момента.

 

 

"Сега летвата е вдигната още по-високо и ме чака много повече работа", признава изпълнителката на "Да те бях ранила". Разказва, че през април и май, докато изнасяла концерти в Америка, през цялото време е работила по "Да видя какво е" заедно с композитора Йорданчо Василковски – Оцко, музиканти от Албания са записвали цигулки, живи инструменти и т.н. "Толкова време и емоция съм отделила на това парче, затова се надявам следващото да е поне на същото ниво", споделя Джена.

 

 

Пред водещата Светлана Кабаиванова певицата прави още едно лично признание: "Започнах да обръщам повече внимание на визията си, особено след като успях да сваля килограми. Вече се чувствам много добре и имам самочуствие. Затова чак сега реших да обуя панталон".

 

 

"Ако не бях певица, щях да съм пианистка, казва Джена. Преди време, когато бях тъжна, свирех по нещо от "Годишните времена" на Чайковски".

 

 

Десислава Валентинова е истинското име на Джена. Тя е родена в Разград в музикално семейство. Баща й е клавирист, акордеонист и певец, майка ѝ - певица. Първата ѝ изява е на 5 години, когато записва детска песен в радио Шумен. Пианото е първото ѝ увлечение. След десет години се вижда "много щастлива, много успяла и поне с няколко деца".

 

 

Чети и: Дъвката помага да се концентрираме

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle