И Стефани си хвана футболист

 

Сърцето на изпълнителката било пленено от Георги Мирчев

 

 

Има някакво необяснимо от науката привличане между певиците и футболистите, което се наблюдава както в чужбина, така и у нас. Последното доказателство е прясната, но силна любов между изпълнителката на "Ара мюзик" Стефани и нападателя на ФК "Пирин" Георги Мирчев.

 

 

Макар че и двамата в момента живеят в Благоевград – родният град на момчето, където младата надежда на попфолка е студентка, те не са се запознали в някоя местна дискотека например – а в социалната мрежа Фейсбук. Това станало точно преди месец, но чувствата им пламнали бързо и имат много сериозни намерения един към друг. От първата им среща до сега почти не са се разделяли, гостували са взаимно на семействата си, които също приемат с радост избора на децата си.

 

 

Стефани доскоро отричаше любовта, разочарована от предишна връзка и беше насочила вниманието си само върху ученето и записи на песни за дебютния си албум. Съдбата обаче ѝ поднесе неочаквана, но приятна изненада в лицето на Георги, за когото певицата казва, че сякаш ѝ е изпратен отгоре.

 

 

Чети и: Джена разпуска с Чайковски

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle