Соня Немска бори трудностите сама

 

Певицата обещава да е по-продуктивна

 

 

Над 200 000 посещения в YouTube има клипа към новата песен на Соня Немска. "Правена съм за ръцете ти" е на композитора Йорданчо Василковски-Оцко, текстът е на Мариета Ангелова. Видеото е снимано от Люси Иларионов.

 

 

"В началото изпълнявах кавъри на много гръцки песни, но реших, че е добре да започна да правя и авторски парчета", каза певицата в предаването "ВИП зона" по радио "Веселина".

 

 

Соня, която прави по един нов запис на година, сега обещава на феновете да е по-продуктивна. "Всеки човек има периоди, в които не се чувства добре и няма желание за работа. Аз нямах възможност да правя много песни – най-вече заради финансовата криза. Справям се сама с всичко и не мога да влагам средства за музика". Най-хубавото според не я е, че участията ѝ не са спирали.

 

 

Пред водещата Светлана Кабаиванова певицата прави шокиращи признания за връзката си с Денислав: "Беше голяма, бурна и мъчителна любов. Но май повече загубих от тази връзка. Най-голямата му грешка спрямо мен беше, че не осъзна коя и каква жена съм. Искаше на мой гръб да си спечели някаква глупава слава, която аз постоянно му повтарях, че не му трябва. Отчитам, че това навреди и на моята кариера, но ние бяхме толкова влюбени, че не можехме да се разделим толкова години".

 

 

"Около всяка певица има някой, който смуче от нейната слава, категорична е Соня. Денислав не се радваше, че аз съм известна. Не искаше да имам успех. Повече се радваше, когато съм на дъното. Затова аз съм съм по-силна, когато съм сама. Тогава съм много по-амбицирана".

 

 

Соня става майка едва 19-годишна. Бащата на детето ѝ всеки ден я ухажва с по една червена роза. "Исках да бъда млада майка, за да може дъщеря ми да се гордее, че има хубава и млада майка, откровеничи поп-фолк звездата. Освен това, детето много ме промени. Вече няма капка егоизъм в мен“.

 

 

Чети и: И Стефани си хвана футболист

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle