Люси и Камелия ремонтират здраво

 

Звездите от VIP Brother майсторят собствено място за срещи с приятели

 

 

Участничките във VIP Brother Люси и Камелия работят за своята преквалификация като...майстори, стана ясно тази сутрин в ефира на "На кафе". В свободното си момичетата са открили изцяло ново занимание – сами да ремонтират апартамента, който са нарекли собствено "място за срещи с приятели".

 

 

Тази сутрин Зейнеб остана приятно изненадана от това, което видя, докато беше на гости на двете дами – самата Люси съвсем професионално режеше дървени плоскости на банциг. Оказа се, че изпълнителката открила случайно, че има талант за майсторене и постепенно, с помощта на интернет, започнала да върши всичко сама – от редене и циклене на паркет, през сглобяване на мебели, до събаряне и вдигане на стени от гипсокартон.

 

 

Чети и: Джерард Бътлър на разходка в Рим

 

 

Камелия пък, като дипломирана художничка, нанася финални детайли на предметите, които Люси майстори, за да станат нещата съвсем по техен вкус. Камелия показа как една мраморна плочка може да се превърне в картина и как въпреки тежестта си може да стои стабилно на стена. Гала искрено се възхити на сръчността на двете момичета и им предложи след края на ремонта да направят малка работилница и да я дават под наем на всеки, който иска да си изработи нещо сам.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle