Тенденции при запознанствата през 2013

 

Вече е по-лесно да си намериш половинка

 

 

Докато в България все още се чудим дали е нормално да се регистрираш в сайт за запознанства, светът отдавна се е отърсил  от предразсъдъците си и открива все по-разнообразни начини за търсене на партньор. Решихме да надникнем във вселената на запознанствата и да Ви представим някои от най-актуалните  тенденции – по света и у нас!

 

 

Групови срещи

 

 

Три необвързани приятелки се срещат с трима господа, които също са приятели помежду си. Шестимата се забавляват заедно и се опознават в непринудена атмосфера. Предимствата са много – участниците се чувстват по-уверени сред своите познати, притеснението е по-малко и със сигурност  е забавно. За жалост форматът все още не е навлязъл в България, но го очакваме с нетърпение!

 

 

Партита за необвързани

 

 

Партитата за необвързани са честа практика в големите градове по света. В София такъв вид събитие се провежда веднъж на няколко месеца - Sexy and Single Party. Следващото издание е на 18 април 2013, а концепцията е проста – 200 необвързани участника + хубава музика + игри.

 

 

Speed Dating

 

 

Бързите срещи не са нещо ново, но радостното е че набират все по-голяма популярност на родната сцена. Ако все още не сте се натъквали на тях, нека ги представим накратко:  За една вечер се срещате с 10 представители на срещуположния пол. Прекарвате 8 минути с всеки от тях, за да прецените дали искате да се видите пак.  В България освен традиционните бързи срещи вече се организират и тематични събития – за миньончета, за пътешественици и др.

 

 

Мобилните телефони

 

 

Мобилните ни устройства все още не могат да готвят, но вече могат да ни намират партньори. Различни компании се надпреварват коя да предложи най-добрата платформа, но идеята е следната: 1. Изтегляш си приложението и си правиш профил.; 2. Попълваш какъв партньор търсиш,  3. Телефонът ти вибрира всеки път, когато наоколо има подходящ "екземпляр". Хитро, нали! Минусът отново е, че в България тези приложения са слабо използвани, но пък ще срещате само хора, които са "в час".

 

 

Потни тениски

 

 

Всяка сфера си има и своите нестандартни представители. В САЩ започнаха да си търсят партньор чрез потни тениски. Мъжете спят с една и съща тениска три вечери подред. После всички тениски се събират, жените ги душат и по миризмата си избират партньор. Смята се, че феромоните по тениските играят ролята на "сватовници". Гениално или просто - бъдещето ще покаже.

 

 

Така изглежда ходенето на срещи през 2013 година. От вас остава да действате.

 

 

Чети и: Люси и Камелия ремонтират здраво

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle