Ирра се включи в кампанията "Сподели доброто"

Огромни великденски яйца красят централното фоайе на Сити Център София. Експонатите са дело на различни артисти, художници и приложници, които безвъзмездно сътвориха истински произведения на изкуството. Творците преобразиха семплите стиропорени модели, чрез няколко различни техники – като декорация с фасадна мазилка, украса от прежда, декупаж, облицоване с метал и с плат, както и иконопис – при който е използвана златна боя за икони.

 

 

Певицата Ирра също е част от кампанията "Сподели доброто". Тя украси традиционно червено великденско яйце, към което са добавени 3D пеперуди и цветя.

 

 

 

 

"Реших да участвам в кампанията "Сподели доброто", защото ми хареса каузата и съм винаги готова да помогна на домовете за деца лишени от родителски грижи. Те имат нужда от нас и се надявам всички ние да се сещаме за тях не само по празниците, а през цялата година", сподели изпълнителката.

 

 

Малките и големите яйца уникати ще бъдат продадени на търг по време на благотворителен великденски бал, организиран от фондация "Сподели доброто".

 

 

Чети и: Милко Калайджиев и Маргарита: Между нас няма проблеми

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle