Да спасим земята е изкуство

 

Графити уъркшоп на 21 април

 

 

SOS Детски селища България, съвместно с Bета, Avart, See & gato (виртуози в графитите) и Mirizma ( виртуози в експерименталното звучене) wи канят заедно да отбележим Международния ден на Земята с графити и музика и да намерим SOS приятели.

 

 

Къде? При Лятната естрада в Борисова градина

 

 

Кога? На 21 април, неделя. Първо ще се учим как се правят шаблони за графити ( от 10 часа), а после ще правим истински графити (от 12:30 часа) и ще слушаме EXo, Soulnd и атртистите от лейбъла Mirizma.

 

 

Как? Beta, Avart, See & Gato са млади творци, които с много хъс красят сивата ърбан среда на големия град. Те ще разкрият пред младежите от SOS Младежки дом Мечтатели тайните на най-цветното, най-съвременното и най-бунтарското изкуство у нас.

 

 

От 10 часа в неформална обстановка Beta, Avart, See & Gato ще запознаят младежите от SOS Младежки дом Мечтатели с различните стилове в графитите и ще ги научат как се правят шаблони. Вдъхновение ще се черпи от българското списание „Balcans”. Децата ще бъдат разделени на две групи – по 5 души в екип, за да могат заедно да си измислят скици и проекти. После следва рисуване върху фолио, опънато между дърветата под магията на музиката, която  ди джеите BzzzT, Daffy, Dessi, EXo и Soulnd (Mirizma) ще миксират специално за нас и всички наши гости и приятели, а сред тях ще бъдат и нашите посланици на добра воля: Елена Петрова, Силвия Лулчева и Ники Урумов.

 

 

Чети и: Ирра се включи в кампанията "Сподели доброто"

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle