Дебора получи обяснение в любов на билборд

 

Бившият ѝ приятел се опитва да я спечели отново и с екскурзии до Италия и о. Тенерифе

 

 

Много жени могат да се похвалят с уважение и внимание от страна на мъжете си, но малко са тези, които успяват да запазят това и след края на връзката. Или, ако се поздравяват с експартньора си, той със сигурност не ги води на романтична почивка в Италия по случай раздялата. Именно този вид необичайно пътуване предприеха в началото на април изпълнителката от каталога на "Ара мюзик" Дебора и вече бившето ѝ гадже Пламен, които сложиха край на връзката си броени дни преди това. За да си докажат, че пазят добри чувства един към друг, те решиха да отидат като за последно заедно до Ботуша.

 

 

Не е ясно дали във Венеция - града на любовта, Пламен е осъзнал, че не може да живее без певицата, или си го е знаел преди това, но едно не може да се отрече – той непрекъснато я изненадва със спиращи дъха жестове. Вчера я поканил на кафе и пътувайки заедно натам, изпълнителката на "По същество" видяла на пътя билборд с нейния образ и надпис: "Дебора, никога, ама никога няма да спра да те обичам". И това не е всичко – оказало се, че той не е единственият в София.

 

 

Чети и: Мисис България възмутена от омразата към емигрантите ни

 

 

Ако сега си мислите, че първоначалната уговорка за заведение е пропаднала, се лъжете. След обиколката, за да бъдат разгледани всички билбордове около и в столицата, най-накрая двамата седнали, за да пият по нещо и да може красавицата да си поеме дъх от голямата изненада. Само че с поръчката дошли и два самолетни билета – за Тенерифе. Явно тази година Дебора и Пламен ще пропуснат боядисването на яйцата, защото по Великденските празници ще бъдат на острова. Заминават със статута на приятели, а как ще се върнат – скоро ще разберем.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle