Дъщерята на Мариана Попова иска сестричка

Снимка: Костадин Кръстев-Коко за списание Hello! България

 

"Мария е прекалено мъдра за възрастта си"

 

 

В откровен разговор Мариана Попова разказва за появата на най-голямата любов в живота си – дъщеря ѝ, и за пръв път представя малката Мария Магдалена само пред HELLO! България. Защо двамата с Ханес са избрали именно това име за детето си, кръстена ли е Мария Магдалена и на какъв език комуникира бъдещето семейство в интернационалния си дом, разберете само от новия брой на HELLO! България.

 

 

"Мария е прекалено мъдра за възрастта си. Интересното е, че ме разбира. Аз си говоря с нея като с голям човек" – споделя Мариана Попова.

 

 

HELLO! България разкрива още:

 

 

Защо няма да се състои сватбата на Мариана и Ханес, какви емоционални промени са настъпили в душата на известната певица, на кого прилича Мария Магдалена и защо малкото момиченце не харесва майка си, когато я види на сцената.

 

 

 

 

Само пред HELLO! България Албена Михова представя сина си Мартин и двамата заедно разказват за предизвикателствата да имаш син тийнейджър и майка, с която никога не е скучно. Какъв е първият подарък на Албена от Марти, какви са плановете й за бъдещето му и какви съвети му дава най-често – вижте само в новия брой.

 

 

"Много деца биха искали майка ми да е тяхна майка" – споделя Марти.

 

 

Джесика Симпсън организира бебешко парти в уникален южняшки стил, с което отпразнува очакването на второто си дете. От ексклузивния материал разберете как е минала първата бременност на известната певица и как планира да протече втората, какви емоции владеят младото семейство в очакване на сина си и как подготвят малката Максуел за появата на братчето ѝ.

 

 

"Сега съм дори още по-спокойна за бременността" – разкрива Джесика Симпсън за очакването на втората си рожба.

 

 

Чети и: Дъщерята на Белослава не иска да е певица

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Lifestyle