Звезди на петия Фамилион стават бащите

 

Южният парк отново ще е фамилно весел

 

 

Специална приключенска програма за татковци и деца е включена в петото поредно издание на Фамилатлон - празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, който ще се проведе на 18 май (събота) от 14:00 до 19:00 часа на Поляната с гълъбите в Южния парк. Празникът се организира ежегодно от Асоциация Родители и VIVACOM Фонд, в партньорство със Столична община и тази година е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

 

 

Тази година събитието е ориентирано към активното участие на бащите в забавленията и игрите на цялото семейство. Над 20 клуба са подготвили специални предизвикателства,  а най-активните татковци ще участват в специална томбола със специални награди.

 

 

VIVACOM организира най-популярната игра на последователите на българското издание на Фамилатлон – "Малката Европа". Играта поставя на изпитание уменията за ориентиране на участниците, като им дава възможност сами да открият 27-те европейски столици, скрити на територията на Южния парк. Детският велопоход пък ще позволи на най-добре представената детска градина да спечели подкрепа за реновиране от VIVACOM Фонд и неговите доброволци.

 

 

Инициативата Фамилатлон е посветена на Деня на Европа (9 май) и Световния Ден на семейството на 15 май.

 

 

Чети и: Дъщерята на Мариана Попова иска сестричка

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Lifestyle