Поли Генова с нова визия и няколко перуки

 

Неустоимо различна

 

 

Щурата усмихната чаровница Поли Генова ще посрещне лятото с още по-нова и още по-щура прическа. За поредния експеримент с косата си, този път тя се довери на коафьора Вили Боршукова. "Пробвала съм почти всичко, не ме е страх да експериментирам с цветове и дължини!", казва Поли и това е самата истина. Визията ѝ го доказва.

 

 

От известно време певицата, която представи България на Евровизия през 2011 г., твърдо залага на ексцентричната къса коса с обръсната глава от едната страна. И въпреки че е модерно и свежо решение, което ѝ отива, тази прическа също има нужда от разнообразие, най-вече защото Поли обича промените.

 

 

 

 

Затова тя е решила да удължи с Great Lengths русата си коса от едната страна и да заложи на бонбонените розови кичури. Резултатът е страхотен "бонбон ефект", запечатан във фотосесия на фотографа Владимир Балевски. По време на фотосесията Поли и Вили, която е също така професионален перукер, са се позабавлявали и с няколко атрактивни визии с перуки. Така за предстоящото лято Поли има и резервни варианти в случай, че ѝ се прииска нова бърза промяна. 

 

 

Чети и: Нови предложения от Bershka

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle