HELLO! споделя емоциите на две прекрасни сватби

 

Какво съдържа новият брой на изданието

 

 

Горската сватба на Меги от "Търси се..." и нейния избраник Ивайло. Младоженците разкриват незабравимите емоции от предложението за брак, подробностите за моминското парти на известната водеща и най-вълнуващите моменти до съкровеното и чакано "Да!". Как е минала подготовката за сватбата, какви са били притесненията на младата булка, както и ексклузивен фотоалбум от най-важното събитие в живота на младото семейство – вижте само в новия брой на HELLO! България.

 

 

Винаги съм си представяла сватбата като нещо специално в моя живот” – споделя Меги.

 

 

Сватбата в холивудски стил на Даниела Янков и Стефан Бузурович. Каква рокля избра за най-щастливия си ден бъдещата майка, как двамата се появиха пред църковния храм и в какъв стил продължи празненството след официалния ритуал – само в новия брой на HELLO! България.

 

 

Само в новия брой:

 

 

В специален материал HELLO! България разкрива как едновременно с подготовката си за своята нова роля на чичо, 28-годишният красив принц разпалва "Хари-манията" в САЩ. Вижте как младият принц продължава мисията на майка си, разберете повече за посещението му при първата дама на САЩ, както и за откриването на благотворителните Warrior Games. Всичко това и още много подробности само в новия брой на HELLO! България.

 

 

Чети и: Група "Оратница" станаха карвинг поклоници

 

 

Миглена Ангелова представя за първи път седеммесечното си внуче. В откровен разговор тв водещата споделя за годините, младежкия дух и въпросителните в живота си. "Всеки един човек живее сравнително добре според обстоятелствата" – споделя Миглена Ангелова.

 

 

Единствено в HELLO! България:

 

 

Милица Гладнишка: "До края на живота ще си остана дете".

 

Целувките, двойките и изненадите на кинофестивала в Кан.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle