София отбелязва Световния ден на Смърфовете

 

22 юни в Градската градина

 

 

Забавната игра "Не се сърди, Смърфче" е българското участие в Световния ден на Смърфовете, който се провежда едновременно в цял свят с цел утвърждаване на добрите идеали: приятелство, семейни ценности, доброта, честност, намерили място във филмите за малките сини сладури.

 

 

Това лято излиза вторият игрален филм "Смърфовете 2", озвучен на български език. В игрите "Не се сърди, Смърфче", които ще се проведат на 22 юни от 11:00 часа пред Градската градина свои смърфоотбори ще смърформират българските актьори, дали гласа си за филма: Робин Кафалиев, Наката и Дачко от "Аламинут" и Поли Генова, с чийто глас говори Смърфиета.

 

 

Освен тях ще има отбори на световните партньори Макдоналдс, Шлайх, на талантливите млади изпълнители от "Гласът на България" и деца от детски градини в София. Отбелязването на Световния ден на Смърфовете пред знакови сгради в столицата е в партньорство със Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата – 2019 г.

 

 

 

 

Всички участници ще бъдат с фланелки Смърфовете 2. Всеки от тях ще си тръгне с подарък, а за победителите от игрите "Не се сърди, Смъфче" ще има специални награди. Кадри от събитието ще влязат в интерактивна смърфокарта, съставена от снимки от цял свят, посветени на Световния ден на Смърфовете, а световните медии ще покажат репортаж от териториите с най-интересни идеи за отбелязване на празника на Пейо.

 

 

Чети и: Учениците смятат марихуаната за безобидна

 

 

Заповядайте на 22 юни, от 11.00 часа в Градската градина в София, на площадката срещу Националната художествена галерия, за да се забавлявате и да отбележите Световния ден на Смърфовете“.

 

 

"Смърфовете 2" тръгва по екраните в България на 16 август.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle