Ограбиха Стефани в заведение

 

Крадци задигнали марковата ѝ чанта с 200 лв и документи

 

 

Неприятен инцидент помрачи почивката на младата надежда на "Ара мюзик" Стефани, нейния любим – футболиста Георги Мирчев и техни приятели, които решили да избягат от големите жеги на първия летен ден в Благоевград, където певицата следва изпълнителско изкуство. Двете влюбени двойки избрали прохладата на заведение в парка "Бачиново", което е привлекателен център както за местните жители, така и за гостите на града. Макар и в делничен ден, то било пълно с посетители.

 

 

 

 

Малко преди финала на приятния обяд на компанията Стефани отишла до тоалетна, оставяйки чантата си на пейката до Георги. Той пък станал да говори по телефона. Приятелите им, които седяли на срещуположната пейка, оправили сметката и тръгнали, без да забележат, че на другата е останало нещо. Не повече от минута след това изпълнителката на "Избирам да те имам" се върнала на масата, която вече била празна. Предположила, че Жоро ѝ е взел чантата, но уви. Върнали се да разпитат персонала и клиентите на заведението, всички обаче отричали да са видели нещо.

 

 

Чети и: Мария засне морски клип за "Любими ръце"

 

 

"Носех 200 лв. в себе си, сума, която може да се преглътне, но чисто по женски ме е яд за бяло-розовата чанта от известна и скъпа марка, която си купих съвсем скоро, както и за мобилния ми телефон. А най-гадното в случая е, че тепърва ме чака голяма разправия с вадене на нова лична карта и шофьорска книжка. Признавам нашата невнимателност, но все пак се чудя как може да има толкова непочтени и нискоморални хора, които да се възползват за секунди от всяка ситуация", вайка се Стефани.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle