Кристина Несторова със своя дизайнерска колекция

 

Модната линия е озаглавена "314"

 

 

Веднага след като излезе от "Къртицата" моделът на "Визаж" Кристина Несторова се впусна в поредното предизвикателство - да организира първото си дизайнерско ревю.

 

 

 

 

Криси е завършила "Моден дизайн" и отдавна не крие амбициите си и в тази сфера. Нейната първа колекция "Летни сенки" e вдъхновена от далечния Изток И включва две серии – "Самурайско лято" и "Танца на коприната". За нейната реализация са използвани изцяло материи от коприна и памук от Италия и Япония в нежни млечни цветове. Детайлите-копчета и декорации са посипани с камъни "Сваровски".

 

 

Наименованието на колекцията Криси свързва с безкрайността – 3+1 =4, 4+4 =8, число символ на безкрайността.  Дрехите си тя определя като "предизвикателство и подарък за тези, които ще им се доверят".

 

 

 

 

Колекцията на младата дизайнерка бе представена от модели на агенция "Визаж" с екзотично излъчване в началото на тази седмица в отбран кръг. Ревюто бе закрито от певицата Емануела, която разходи пред публиката един от най-впечатляващите тоалети. Емануела е и първата клиентка на марката, като дизайнерката открехна, че на двете им предстоят още съвместни проекти, които засега ще запазят в тайна.

 

 

Чети и: Dior Mystic Metallics за есента

 

 

Сред уважилите събитието се открояваха Божидара Бакалова, топ гримьорът Зоран Костов и някои от най-близките бивши съотборници от "Къртицата" – Икебаната, Тони Христов и Марина.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle