Юлияна Дончева празнува в Палма де Майорка

 

Рожден ден и годишнина отведоха известната българка на брега на Средиземно море

 

 

Юлияна Дончева отпразнува рождения си ден и годишнина от сватбата на круиз в Средиземно море. Това стана ясно тази сутрин в предаването "На кафе", където Юлияна разказа, че круизът е бил нейният подарък за съпруга й – ММА боецът Станислав Недков-Стъки.

 

 

Това е първият круиз, който Юлияна Дончева предприема, защото винаги се е страхувала от вода. "Като малка съм се давила, но човек трябва да преодолява страховете си", сподели Мисис България 2001. По време на един преход се появила буря, доста нетипично за това време на годината. "Предишния ден в Италия имаше леко земетресение и вероятно има връзка между двете явления", предполoжи Юлияна.

 

 

 

 

Чети и: Топ тенденции при очилата за 2013-та

 

 

Точно на рождения ден – 25 юни, когато е и третата годишнина от сватбата, Юлияна и Стъки слезли в Палма де Майорка и вдигнали наздравици за двойния си празник в изискан ресторант. Точно в  полунощ пък в заведението се появил продавач на рози, в което Юлияна Дончева видяла знак, тъй като боецът спечелил сърцето ѝ точно с огромен букет червени рози, на рождения ѝ ден преди четири години.   

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle