Ума Търман е лицето на новия календар на Campari

 

Юбилейното издание бе заснето от Кото Бофоло

 

 

Campari официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2014. Това ще е петнадесетото му поредно издание, а в него централна роля има холивудската звезда Ума Търман, която ще се наслади на 12 интригуващи и уникални фестивала по целия свят. Календарът е под мотото "Световни фестивали".

 

 

Ума Търман се доказа като една от най-талантливите млади актриси чрез своите различни роли. Тя е родена в Бостън, а е израстнала в Амхерст,  Масачузец. Двама агенти от Ню Йорк я откриват, когато е едва на 15 години, а на 16 вече се прехвърля в Училище за деца професионалисти, за да преследва кариерата на актриса.

 

 

Търман навлиза в голямото кино с ролята си на богинята Венера във фантастичния филм на Тери Гилиам "Приключенията на Барон Мюнхаузен". Следват множество роли в киното, които ѝ носят международно признание. Днес тя е една от най-любимите, търсени и добре платени актриси в света. Ума е избрана и за новото лице на календара на Campari.

 

 

 

 

Ума Търман участва като героиня от календара с колекция от красиви рокли и обувки на луксозните брандове Versace, Stella McCartney и Chopard.

 

 

Календарът за 2014 е прозорец към света и приканва феновете на Campari да се насладят на едно истинско световно пътешествие. Празненствата в календара обхващат всеки един континент и включват: лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж, яркото и вълнуващо Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара талантливата актриса показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.

 

 

"Календарът за 2014 е впечатляващо произведение на изкуството, което съвършено възпроизвежда положителната енергия и удоволствието, на което любителите на Campari могат да се насладят по целия свят. Беше удоволствие  да работя с фотографа на календара, Кото Бофоло, който ме вдъхновяваше по време на снимките. Няма нищо по-приятно от фестивалите и аз съм уверена, че хората ще се наслаждават на световното празненство, което е подготвило Campari", коментира участието си в календара холивудската звезда.

 

 

 

 

Петнадесетото издание на календара на Campari бе заснето от бележития моден фотограф Кото Бофоло, известен със своята живи и динамични фотоси. Той е роден в Южна Африка, израснал е в Обединеното Кралство и сега живее във Франция. Творецът е истински гражданин на света и е чудесен избор да пресъздаде календара на световните фестивали.

 

 

Чети и: Яка реклама на Kenzo

 

 

"За мен календарът на Campari е преди всичко удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверен, че изданието за 2014 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работя с Ума и съм истински развълнуван, че календарът може да бъде показан на света за удоволствие на всички", коментира Бофоло по повод професионалната си работа със световноизвестния бранд.

 

 

Темата на календара, "Световни фестивали", беше създадена от BCube Milan, директор Client Creative Andrea Marzagalli и Associate Creative Director Bruno Vohwinkel, които работиха рамо до рамо с фотографа Кото Бофоло.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle