София Борисова облича Мис България 2013

София Борисова

 

Скицата на тоалета за Малайзия вече е готова

 

 

Носителката на титлата "Златна игла" за 2013, София Борисова, ще е официалната дизайнерка на тазгодишното издание на конкурса Мис България. На галавечерта на големия финал, който ще е утре, претендентките за короната ще бъдат облечени в тоалети на Romantika Fashion, шити специално за конкурса. За трета поредна година Борисова ще се погрижи за външния вид на момичетата.

 

 

Роклите, които е изработила дизайнерката, са изцяло от естествени материи като копринен шифон, органза и сатен, а цветовете са черно и телесен цвят, който е актуален по световните модни подиуми. Общо 12 са роклите, които модиската сътвори в рамките на месец. Тя е вложила много енергия и артистичност при изработването на официалните тоалети и е горда от факта, че продуцентите от No Frame Media! и TV 7 за трети път я канят за официален партньор.

 

 

 

 

Чети и: Sass & Bide избра Suki Waterhouse

 

 

Малко след края на Мис България 2013 София започва да твори и роклята, с която победителката, ще представя страната ни на конкурса Мис Свят 2013 през септември в Малайзия. Вече е готова скицата на тоалета, а в началото на септември, Борисова ще обяви пред медиите каква ще е роклята, с която новата миска ще се състезава с красавици от цял свят.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle