Мария Илиева е Fashion Idol на 2013

 

Певицата с пореден приз за красота и стил

 

 

На стилна церемония в кая на миналата седмица Мария Илиева се окичи с най-големия моден приз за 2013 година - Fashion Idol 2013. По време на 22-рия Бал на топмоделите в луксозния Long Beach Resort Шкорпиловци, поп кралицата получи наградата си лично от лорд Евгени Минчев ъф Итън.

 

 

Наградите Fashion idol се връчват за 15-та поредна година и с тях са отличени Орлин Павлов, Диляна Попова, Аксиния, Роси Иванова, Благой Георгиев, Деси Тенекеджиева, Иван Христов и Андрей Арнаудов и много други, допринесли с добрия си вкус за подобряване естетическото пространство на България. “Благодаря на всички, които с любовта и приятелството си ме правят по-красива" сподели развълнувано певицата и отбеляза, че дължи визията си на екипа професионалисти, с които работи - Георги Петков (коса), Зоран Коцов (грим) и Васил Божилов (стил).

 

 

По време на събитието Мария Илиева поздрави гостите с хитовете си "I Like" и актуалния "Играя стилно", като събра погледите и овациите на присъстващите с тюркоазена рокля, съобразена с дрескода на вечерта бяло и тюркоазено.

 

 

Чети и: Нанси Карабойчева е Мис България 2013

 

 

Веднага след получаването на приза, Мария Илиева, която тази есен отново ще видим като съдия във втория сезон на X Factor, отпътува за София, където продължават прослушванията на музикалното шоу №1 в света.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle