Мис България 2013 ще е с най-пищна рокля

 

Нанси Карабойчева е номер 1 в класрането на публиката

 

 


Мис България 2013 Нанси Карабойчева ще вземе дъха на журито на финала на "Мис Свят" в Индонезия с най-пищната рокля, дело на топ дизайнера София Борисова. Уникалният тоалет ще бъде комбинация от черна дантела и копринена тафта в цвят розе.

 

 

"Тъй като конкурсът ще бъде в Индонезия, реших да направя роклята на нашата Мис България по-пищна, сценична и впечатляваща", сподели самата носителка на Златна игла 2013. "В момента по роклята за финалното дефиле се работи денонощно от целия ни екип, тъй като нашето момиче лети за Индонезия на 2 септември, а работата по модела наистина е много", разкрива още София Борисова.

 

 

Нанси ще замине за Джакарта с още 10 невероятни тоалета – 5 къси коктейлни рокли и 5 дълги вечерни рокли, ушити специално за нея от топ модистa и екипa ѝ.

 

 

Тази година "Мис Свят" обяви специална награда за най-добър дизайнер. В тази категория София Борисова ще се състезава с още над 130 свои колеги от цял свят.

 

 

 

 

Чети и: Августовско ухание от s.Oliver

 

 

Започна и гласуването в интернет за наградата на публиката. Още с избирането си за Мис България 2013 Нанси Карабойчева зае първото място във вота на аудиторията и продължава да е еднолична фаворитка и до днес. Невероятната ни блондинка оставя след себе си красавиците от Гиблартар, Кюрасао, Чехия, Доминикана, Унгария, Португалия и Южна Африка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle