LG G Pad 8.3 с дебют на IFA 2013

 

След премиерата си устройството излиза на пазара

 

 

LG Electronics (LG) обяви своя таблет LG G Pad 8.3, най-новото попълнение в G серията мобилни устройства от висок клас. Устройството притежава първия Full HD дисплей сред 8–инчовите таблети, предлагащ невероятно потребителско изживяване и широк набор от възможности за свързване. Официалното му представяне ще бъде следващата седмица на търговското изложение IFA 2013 в Берлин. Въвеждането на новия LG таблет цели да заздрави лидерските позиции на компанията в производството на ново поколение мобилни устройства.

 

 

"LG G Pad 8.3 обогатява продуктите от серията G, които използват премиум технологии,” казва д–р Йонгсеок Парк, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. “G Pad е още едно доказателство за това, че LG създава устройства, които в пълна степен отговарят на нуждите на потребителите по света.”

 

 

Мощна батерия в устройство с джобни размери

 

 

Въпреки големия си екран, LG G Pad 8.3 се отличава с фин и елегантен дизайн, удобен за употреба само с една ръка. Компактността на модела е резултат от проучванията на LG сред потребителите за оптималните размери на един таблет. Въпреки мощната си 4600mAh батерия с дълъг живот, LG G Pad 8.3  тежи само 338 грама.

 

 

Първият 8–инчов таблет с Full HD дисплей

 

 

Таблетът LG G Pad 8.3 съчетава функции, характерни за смартфоните G Pro и G2. Той е оборудван с WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array) дисплей с резолюция на екрана 1920 x 1200 мегапиксела, която допринася за отличното качество на картината. В допълнение - процесорът 1.7GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 600 още повече засилва визуалното изживяване за потребителите и предлага изрядно Full HD съдържание.

 

 

Възможности за свързаване с приложението QPair

 

 

LG G Pad 8.3 отговаря на всички изисквания на потребителите за свързаност с различни устройства. С уникалното приложение QPair, всяко обаждане или съобщение, получено на смартфон, се появява и на екрана на таблета, като G Pad 8.3 дава опция на потребители да върнат отговор. QPair осъществява връзката с мобилни устройства и таблети на други производители (за предпочитане с операци-онна система Jelly Bean OS). Потребителите могат да водят записки на таблета чрез функцията QMemo, да ги съхранят на своите смартфони и споделят с останалите устройства.

 

 

Оптимално потребителско изживяване

 

 

LG G Pad 8.3 притежава характеристики за усъвършенстван мултитаскинг. Притежателите му могат да се насладят на отлично качество на картината благодаре-ние на 8.3–инчовия Full HD дисплей и подобрените UX възможности:

 

 

Slide Aside - осигурява непрекъснат мултитаскинг чрез приплъзване на вече отворени приложения настрани от екрана;

 

 

QSlide – позволява работата на три различни приложения в един прозорец; подходящ за употреба на голям екран;

 

 

KnockON - включва и изключва устройството чрез двукратно докосване на дисплея.

 

 

LG G Pad 8.3 ще бъде пуснат на ключови пазари в Северна Америка, Европа, Азия и други региони в края на 2013 г. Информация за цените на устройството се очакват успоредно с неговата поява.

 

 

Чети и: Бирата по-полезна от водата

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle