Джийсън Брад Люис пуска свой парфюм

 

Софи Бард ще се престраши да пробва аромата

 

 

Скандалният Джийсън Брад Люис, който впечатли цяла България с ексцентризъм по време на участието си в първия сезон на „Х фактор“, пуска свой парфюм. Новината гръмна по време на Дева парти, организирано специално за родените под този астрологичен знак.

 

 

Ароматът ще бъде наречен „Серум“ и ще се появи съвсем скоро. Младата рок надежда Софи Бард, която също присъстваше на партито, обеща да се престраши и да пробва парфюма директно върху тялото на любимия си мъж, защото само така може да се прецени дали ще е подходящ точно за него. Софи Бард призна, че е повлияна от астрологията и има доста приятели, родени в Дева. За тях тя изпя дебютното си парче „Където и да си“, което вече влезе в престижни класации, а после премери сили с Джийсън на приятелски боулинг турнир.

 

 

Джийсън Брад Люис няма търпение да покаже и втория си сингъл. Парчето е озаглавено „Silver rain” и тези дни ще се сдобие с видеоклип. По думите на певеца то е с клубно звучене и много яко, а премиерата му ще е успоредно с парфюма в средата на октомври.

 

 

Чети и: Черният шоколад може да е опасен за здравето

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle