"Ангели и демони" в новите прически

 

Ревю представи тенденциите в косите за сезона от "Алцина"

 

 

Юри Шкарпетин, треньор на "Алцина" за Русия и топ коафьорът Вили Боршукова представиха на специално ревю прически от новата колекция "Ангели и демони", есен-зима 2013-2014 г., на немската козметична марка "Алцина". Двамата коафьори направиха и демонстрация на три прически от колекцията върху част от моделите.

 

 


Шкарпетин е в България по покана на Вили Боршукова. Той се занимава с фризьорство от 15 години и работи със звезди от шоубизнеса в Русия, сред които са: Лена Ленина, Проха Шалякин, Корнелия Манго и Евелина Бльодас. В класация на руските звезди Юри Шкарпетин е обявен за най-добър фризьор на Русия за 2012 г. Негово мото е: "Уча се от всички, но не подражавам на никой".

 

 

 

 

Тази есен и зима жените уверено ще носят кожа и металически орнаменти. Уникалността изпреварва еднаквостта – това убеждение следват новите модни тенденции. В крачка с тях стилистът Пол Геринг подготвя новата есенно-зимна колекция на Alcina – "Ангели и демони", в която прическите изразяват индивидуалност и стремеж към лукс. Колкото противоположни са ангелите и демоните, толкова и една прическа може да бъде стилизирана по различен начин в зависимост от случая.

 

 

Актуални са къси подстрижки и преливане на цветовете, което придава голямо движение на косата. Водещо е преливането на сектори с компактните геометрични линии. Косата може да се носи дълга отстрани и на тила.

 

 

 

 

Когато става дума за цветове, ще доминират кафявите тонове в меки нюанси. Русото все още е актуално, но кафявото определено е водещо. Остава предпочитанието към коса сякаш "целуната от слънцето": натурално кестеновокафяво с леко изсветлени краища. Създава се усещането, че косата е нетретирана и естествено изсветлена от слънчевите лъчи.

 

 

Този сезон има още една изненада: завръща се преструктурирането на косата! Но не става дума за старомодното къдрене от изминалите десетилетия. "Новото" къдрене просто придава повече обем.

 

 

Чети и: Джийсън Брад Люис пуска свой парфюм

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle