Лео отваря кафене с Валери Божинов

 

Део се присъединява към звездната компания

 

 

В хитовия летен музикален квартет – Лео, Део, Рафи и Играта, ще настъпи кратко треньорско разместване. Победителят в X Factor ще отстъпи мястото си не на кого да е, а на самия Валери Божинов. Спокойно, съпругът на Николета Лозанова още не е пропял! Но ще се присъедини към музикантите за откриването на дългоочакваното кафене на Лео в центъра на София. Италианецът, който се справя еднакво успешно с готвенето и рапирането, започва ново предизвикателство, което ще носи името "Leo's caffè".

 

 

Уникалното заведение, което ще пренесе посетителите си директно на Средиземноморието, ще отвори врати днес, точно в 17 часа. На премиерата ще присъстват Део и Играта, които освен дуетни половинки, са и сред най-добрите приятели на Лео. "А Валери Божинов ми е съсед и приятел", разкрива италианецът за специалния си гост на откриването.

 

 

 

 

Чети и: Goldy отваря зала за хип-хоп

 

 

Освен на италианско кафе от истински италианец, клиентите ще се насладят и на най-добрите и качествени италиански аперитиви и естествено – кроасани, приготвени на място. "Ще има и Happy hour, разбира се", разкрива Лео. А в първия работен ден на заведението, нищо чудно да звучи на живо – автентичен италиански рап с български диалект и мнооого смях.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle