Ангел мина през пластичен хирург

 

Синеокият изпълнител посети елитна истанбулска клиника

 

 

В днешно време суетата е присъща на мъжете точно толкова, колкото и на  жените. А ако те попадат под светлините на прожекторите и под жестокото око на жълтата преса, прецизността вече не е по желание, а направо задължение. Синеокият чаровник на “Ара мюзик” Ангел спортува активно и така поддържа тялото си в страхотна форма, но и той, като всеки нормален човек, има неща, които харесва в себе си и поне едно, което би искал да промени. Именно то го отвело при светилото в пластичната хирургия, д-р Хамид Айдън, в клиниката му в Истанбул.

 

 

Той се грижи за перфектния външен вид на редица турски политици и кинозвезди, но - разбира се - имената им се пазят в строга тайна. Нашият изпълнител споделя, че по коридорите е видял много “лъскави” хора, които са се движили с тъмни очила и охрана, но не му е било удобно да ги заглежда. Приятелката му, която го придружавала, е разпознала Берен Саат – актрисата, изиграла Фатмагюл в хитовия и у нас сериал “Пепел от рози” и Бихтер в “Забраненият плод”.

 

 

Ангел отишъл при доктор Айдън, защото смятал, че има двойна брадичка. Специалистът обаче категорично опровергал това твърдение, показал му как в действителност изглежда този проблем и му казал, че с удоволствие ще го коригира, ако един ден му се появи такъв. И за да не бъде посещението на певеца напразно, пък и за да му покаже нагледно, че има толкова много хубави процедури, от които могат да се възползват популярните мъже в името на добрия си външен вид, му направил една за здрав и блестящ вид на косата. “За първи път виждам такова нещо. Взеха ми кръв от вените на ръцете. Обясниха ми, че я преработват, извличат плазмата от нея и след това ми я вляха в косата с едни тънки игли. Звучи малко зловещо, но почти не е болезнено,  достъпно е като цена, а ефектът е поразителен”, споделя изпълнителят на „Живее ми се” за своя първи сблъсък с методите и манипулациите за разкрасяване.

 

 

 

 

Чети и: Коженото яке - модерно през новия сезон

 

 

„Много преживявания натрупах при доктора в Истанбул. Докато бях там, видях и как поставят гърди на мъж. Не женски, а такива мъжки, мускулести, добре оформени гърди. Пациентът беше известен техен актьор - Йълмаз Ердоган от филма „Имало едно време в Анадола”, взел голямата награда на журито на фестивала в Кан през 2011г. Един ден бих си направил и аз такива. Но ми обясниха, че са временни и после се махат, защото ние нямаме такива жлези като на жените, които да ги задържат и в един момент увисват – вместо ефект, става дефект”, разказва разпалено Ангел за емоциите, които е изживял при това свое пътуване в Истанбул.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle