Ивет Фешън ни връщат през 90-те

 

Модната отново с уникален календар

 

 

Дългоочакваният календар на Ивет Фешън за 2014-та ще изненада ценителите на красотата. Повече от 10 години агенцията представя уникалния моден календар, който има истинска колекционерска стойност.

 

 

"Born in the 90s" не е обикновен календар, той е разходка из едно отминало, но емблематично време. Снимките ви дават възможността отново да изживеете спомени от 90-те години, в компанията на 7 завлядяващо красиви жени. Календатът е екслузивно издание. Кадрите на Born in the 90s  са дело на един от най- добрите фотографи в България Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав и са инспирирани от незабравимите супер модели на 90- те години, които бяха по- известни от марките, които представяха.

 

 

Манекенките от онова време бяха превърнати в истински икони и днес те намират отражение в новото поколение- родените през 90те! Във фотосесията участват 7 от топ моделите на Ивет Фешън, сред които Ваня Билева, Нора Шопова, Християна Димитрова и Екатерина Куцарева.

 

 

 

 

"Решихме тази година да заложим на 90-те години , тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това момичетата са родени именно тогава и е страхотно, че те успяха да се превъплатят в моделите, на които са подръжавали като деца", споделя Ивета Григорова собственик на агенцията, която през 2014г. ще отбележи 20- тата си годишнина.

 

 

Чети и: София Борисова - колекция Fashion Woman 2014

 

 

Традиционно календарът на Ивет Фешън ще бъде представен на бляскаво модно парти. Агенцията ще събере най- красивите и успешни свои модели. Водещи на събитието ще са актрисата Луиза Григорова и родния сексимвол Иво Аръков. Партито ще бъде подгрявано от Поли Генова, Михаела Филева и Били Хлапето. Всички гости на събитието ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2014г. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle