Парижка мода дефилира в София

 

Доза бялсък от Balkanica Wedding Expo

 

 

Милена Шаркова, Галена Димова и Антония Анакиевска – носителки на титлата Мисис България, заедно с бизнес дамата Таня Скринска –  бяха лицата на Rose Fashion по време на Balkanica Wedding Expo 2014. Те представиха парижка мода от най-висок клас и привлякоха вниманието както на посетителите, така и на останалите участници с бляскавите си тоалети. По време на изложението Галена Димова беше облечена със същата рокля, като носителката на титлата Мис Франция 2013 печели своята корона.

 

 

 

 

Бизнес дамата Катя Роуз и Александър Кафадаров бяха организирали специална фотосесия с кралиците на красотата. Техните корони идеално подхождаха на официалните рокли, обсипани със скъпоценни камъни и пера – абсолютен моден хит за сезона. Приказните тоалети са в изключително актуалната топла гама от нюанси на злато, шампанско и пепел от роза.

 

 

 

 

Чети и: Go Gold: ексклузивна капсулна спортна колекция

 

 

Сред гостите на изложението бяха проф. Любомир Стойков, топ гримьорът Кирил Чалъков, Меги Савова, както и други носителки на титли, клиенти, почитатели и приятели. В най-бляскавия кът на изложението се спря и съпругата на посланика на Гърция, придружена от главните организатори на изложението – Анета Пени и Ирене Батзака. Всички те бяха впечатлени от аристократичната обстановка на разкошния интериор в злато. Мебелите за фотосесията бяха специално подбрани от KARE Design, като едни от най-оргиналните снимки бяха с червена фигура на мъж – емблема и символ на немската фирма за интериорен дизайн. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle